top of page

White Square Ofis

White Square Ofis Merkezi, Moskova'nın şehir merkezinde Beloruskaya Metro istasyonu'na bitişiktir. Sözleşme, orta büyüklükteki üç ofis binası, A, B ve C binaları ve 3 katlı ortak yeraltı otoparkına sahip çok fonksiyonlu ofis kompleksinin inşaasını içermektedir. Projenin inşaat alanı olan 109.000 m2'nin 80.000 m2'si zemin seviyesinin üzerindedir. Toplam ofis alanı 59.000 m2'dir.

Projenin kapsamı da CCTV sistemi, Yangın Anons ve Seslendirme Sistemi, Uydu Sistemi ve sistemlerin entegrasyonu kapsamaktadır. Projede uygulanan CCTV Sistemi ortak alanlar ve peri metre güvenli\jinl sa\jlamak üzere tasarlanmıştır. Binada sanyo tarafından dünyada ilk kez üretilen Pan-focus kameralar kullanılmıştır. Yangın Anons ve Seslendirme sistemi ortak alanların yangın anında boşaltılabilmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca kiralanabilir alanlar için yedek ampllfikator hesapları yapılmış sisteme yapılacak ilavelere karşı önlem alınmıştır. CCTV sistemi ile Yangın Anons ve Seslendirme Sistemi ve diğer mevcut Yangın Algılama ve Kartlı Geçiş ve Erişim Sistemleri ile entegrasyonu sağlanmıştır. Bu entegrasyonda sistemde açılan kapı göründüğünde yada herhangi bir alarm sonucunda izleme merkezindeki ekranlara alarm geldiği noktadaki en yakın kamera görüntülerini ekrana getirmektedir. Diğer bir uyguladığımız sistem ise Uydu Sistemidir. Bu sistemin yapısı her kiralanabilir alana 30 kanal görüntü dağıtılmıştır.

Yangın Anons ve Seslendirme sisteminde Honeywell Life Safety Austria tarafından üretilen Esser Digital Seslendirme sistemi kullanılmıştır . 88 Yangın bölgesi için 8600 watt amplifikatör kullanılmıştır. Sistem dijital olup, bütün bölgeler dijital çıkış modülleri tarafından kontrol edilmektedir. Amfiler ve kontrol modülleri arasında analog XLR kablolar değil, CAT5 kablolar kullanılmaktadır. Çekirdek bolümler için 600 adet hoparlör kullanılmıştır.

Kapalı Devre Kamera sisteminde ortak alanların izlemek üzere 79 adet Sanyo VCC-P7575PA Pan-f"ocus kamera kullanılmıştır. Bu kamera Sanyo tarafından üretilen dünyanın ilk Pan-rocus kamerasıdır. otopark katlarını izlemek üzere muhafaza içinde 44 adet Sanyo VCC-5885P renkli kamera, dış ortamları izlemek için ısıtıcılı -25 dereceye kadar çalışabilen muhafazalar ile 38 adet Sanyo VCC·4795P gece/gündüz yüksek performanslı renkli kamera kullanılmıştır. Lobilerde dışarıdan gelen ışığın şiddetini içerideki ışığa göre eşitleyen 4 adet Sanyo VCC-WD8575P Wlde Dynamlc Range Renkli kamera ve 3 adet Sanyo VCC·MC500P Speed Deme kamera kullanılmıştır. Tüm kameraların kayıttı için 720x576 çözünürlüklü saniyede 400 kare kayıt yapabilen 12 adet ION HOR SIRIUS S16 kayıt cihazı kullanılmıştır.

Uydu sistemi için Polytron Almanya tarafından üretilen uydu dağıtım merkezi kullanılmıştır. Bütün kiracılara 30 kanallı yayın dağıtılmıştır.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page